Menu

Marta Forlese

House cb - Trieste (TS)

Numero di immagini
8
Visite ricevute
36
Like ricevuti
Further development and enlargement Of an existing house Marta forlese, marco de stefani Frustrated with living in a small 1940 house which had completely been surrounded, year after year, by large apartment buildings, the clients commissioned us to create an economical and easy-to-maintain rooftop addiction with a terrace, giving back the view towards the gulf of trieste that had once been the main characteristic of the house. The challenge was to expand the top floor of a building in the heart of a built-up area, in accordance with the restrictions given by the planning regulations. In response a new volume was added on the roof, transforming the defined shape, squashed into a 66 square meter boundary, into an additional living space: a volume, whose shape is only apparently irregular, which arises from the existing structure and unfolds, dematerializing itself into a wide terrace towards the sea, on the only side of the building on which regulations allowed to open windows. 2016 - 2017
Archisio - Marta Forlese - Progetto House cb
Like ricevuti
1
Archisio - Marta Forlese - Progetto House cb
Like ricevuti
1
Archisio - Marta Forlese - Progetto House cb
Like ricevuti
1
Archisio - Marta Forlese - Progetto House cb
Like ricevuti
0
Archisio - Marta Forlese - Progetto House cb
Like ricevuti
0
Archisio - Marta Forlese - Progetto House cb
Like ricevuti
0
Archisio - Marta Forlese - Progetto House cb
Like ricevuti
1
Archisio - Marta Forlese - Progetto House cb
Like ricevuti
0
 
Vedi gli altri progetti
 
Vai su
Invia una richiesta di lavoro a Marta Forlese
+ Allega file
Invia
Professionisti selezionati:
Cambia filtri
INVIA
Modifica filtri
Annulla
Chiedi un preventivo gratuito a Marta Forlese